Två Musikriket-turnéer flyttas till hösten

På grund av restriktioner som följd av Corona och Covid-19 har vi tillsammans med arrangörer och artister valt att flytta de närmast förestående turnéerna till hösten.

Marie Bergman och Lasse Englund kommer alltså inte till Kronoberg i vår utan turnén flyttas. Nya datum: 25/11 – 2/12.

Riedel och Ståhl har bokats om för Skåne där de spelar i december. För Kronoberg är det tyvärr inställt helt och inga nya datum kommer sättas för dessa konserter. För aktuell turnéplan gå till Konsertkalendern. (Uppdaterat 200526)

Det är alltid tråkigt att behöva ställa in, men det är i detta läge det enda vettiga. Båda turnéer genomförs efter sommaren och vi kommer att informera om nya datum så snart som möjligt. För information om återköp av biljetter kontakta arrangören i din kommun.

Ta hand om varandra så hörs vi snart!