Vänner av Musikriket!

Det har varit ett märkligt år, har ni hört meningen förr? Det är ett faktum och pandemin har drabbat även kulturen och livemusiken. För Musikriket betyder det en del förändringar såhär i slutet av året. Johannes Geworkian Hellman och Clara Guldberg Ravn gjorde två spelningar i Kronoberg i förra veckan och tyvärr blir det ingen ombokning av inställda konserter.

Vivian Buczek och Martin Sjöstedt gör nedslag i följande skånska kommuner under veckan:
Tisdag 10 november, kl 19.00 – Tomelilla, Teaterhallen Folkets Park
Fredag 13 november, kl 19.00 – Bromölla, Folkets Hus
Söndag 15 november, kl 16.00 – Åstorp, Kulturhuset Björnen
Konserten från Åstorp kommer att live-streamas på Åstorps kommuns YouTube-konto. OBS, ingen livepublik. Du hittar konserten här: https://www.youtube.com/user/Astorpskommun

Turnén med Marie Bergman och Lasse Englund flyttas till nästa år, vi siktar på maj månad och meddelar datum när de är spikade. Vi hoppas läget lugnar sig och att vi kan göra en riktigt härlig försommarturné tillsammans med dessa två fantastiska musiker.

Ta hand om varandra så lovar vi att förse er med riktigt bra livemusik så snart det bara går!